Friskhedsgaranti

Friskhedsgaranti
Garantien sikrer dig på samme måde, som hvis du handler i en ordinær butik. Blot med den forskel, at vi gør forarbejdet for dig; vi ser os for og tjekker holdbarhedsdatoen, inden varerne pakkes. Al fersk kød skæres hos vores slagter, Slagter Mortensen, på afsendelsesdagen eller tidligst dagen før. Således garanterer vi friske varer på eGastro.dk. I friskhedsgarantien har vi taget hensyn til de enkelte varegruppers særlige forhold for opbevaring og holdbarhed.

 

Fersk Kød
Vi garanterer minimum 3 dages holdbarhed på fersk oksekød, svinekød, kalvekød og lam (inkl. leveringsdagen).


Fjerkræ
Vi garanterer minimum 3 dages holdbarhed på fjerkræ (inkl. leveringsdagen).

 

Færdigretter
Vores slagter, Slagter Mortensen, laver færdigretter på bestilling samme dag, som varerne afsendes. Således sikres du så friske færdigretter som muligt. Vi garanterer minimum 2 dages holdbarhed (inkl. leveringsdagen).

 

Pålæg
Vi garanterer minimum 5 dages holdbarhed på skiveskåret pålæg (inkl. leveringsdagen).
Roastbeef dog undtaget. Holdbarhed: 2 dage (inkl. leveringsdagen)

 

Fisk
Vi garanterer minimum 5 dages holdbarhed på røget laks, fiskefrikadeller og ferske rejer (inkl. leveringsdagen).
Vi garanterer minimum 2 dages holdbarhed på fersk fisk (inkl. leveringsdagen).

 

Ost
Vi garanterer minimum 7 dages holdbarhed på hele stykker ost (inkl. leveringsdagen).

 

Forbagt brød
Vi garanterer minimum 3 dages holdbarhed på lyst og mørkt brød (inkl. leveringsdagen).
Vi garanterer minimum 4 dages holdbarhed på rugbrød (inkl. leveringsdagen).

For at forlænge brødets friskhed kan kunden med fordel opbevare det færdigbagte brød i plastposer (beregnet til fødevarer).

 

Egenkontrolprogram & Smiley-rapport

eGastro.dk har et godkendt og implementeret egenkontrolprogram. Egenkontrolprogrammet indeholder procedurer for kontrol af temperaturer i pakkerilokaler og under transport til kunden.
Via stikprøver kontrollerer vi med avanceret måleudstyr jævnligt kassernes evne til at holde det ferske kød afkølet under transporten. Kontrollen udføres i samråd med fødevaremyndighederne, hvilket sikrer, at fødevaresikkerheden er i top.
Egenkontrolprogrammet indeholder desuden retningslinjer for hygiejne, rengøring, varehåndtering med videre.
De aktuelle smileyrapporter for eGastro, Slagter Mortensen og Ostehuset kan ses på dette link.

Se eGastros Aktuelle Smiley rapport

Se Slagter Mortensens aktuelle Smiley rapport

Se Ostehusets aktuelle Smiley rapport