LUDVIGS Jul Øl-pakke

Vi har tryllet med Ludvigs julebryg fra Mylius Erichsen Bryghus. Ved at benytte den smagfulde øl i fremstillingen af ølpølser har eGastro og Slagter Mortensen tilført den populære gnave-pølse et særligt twist. Vi har valgt at introducere disse velsmagende ølpølser med et pakketilbud til dig, så du kan forkæle dig selv og andre i denne mørke tid. Søger du lidt let til lækkersulten, er ølpølser et godt bud. Ølpølsen er en finhakket spegepølse med øl og paprika. Ideel til og hygge. Pakken indeholder: 2 stk. 0.5 liter øl og 8 stk. pølser.

Pris: 144,00 kr

Special Price 124,00 kr

Lagerstatus: På lager

Pris: 144,00 kr

Special Price 124,00 kr

Næste levering: Onsdag til hele Danmark

Pant: Flaskepant: kr 2.00
Beskrivelse

Detaljer

Ølpølser med Ludvigs jul fra Mylius Erichsen Bryghus.

eGastro og Slagter Mortensens populære ølpølser er fremstillet af okse- og svinekød. En finhakket spegepølse med øl og paprika, der tilfører pølserne karakter. Ølpølser er små snackpølser med en uimodståelig smag. Lokkende, lette og lækre. Ølpølser er røget på bøgesmuld. Særdeles velegnet til tapas og madpakken.

Pakken indeholder:
2 stk. 0.5 liter øl og 8 stk. pølser.

Om navnet: 
Ludvigs Jul er navngivet efter Ludvig Mylius-Erichsen, som under sin ekspedition til Nordøstgrønland i 1906 fejrede jul ombord på skibet ""Danmark"". Vinteren over var skibet fastfrosset i isen, inden kortlægningsarbejdet kunne genoptages i foråret.

Om øllet: 
Den belgiske gær bidrager med frugtpræg til duften, og de mørke malttyper skaber fylde og sødme. Et diskret strejf af nelliker bringer julen i glasset. En fyldig øl, der kan matche den danske julemad. Brygget af malt, humle, gær, vand og krydderier.

Mængde:
Flaske 0.5 liter. 

Om Mylius-Erichsen Bryghus:
Mylius-Erichsen er et mikrobryggeri i Ringkøbing, opkaldt efter byens stolte søn, grønlandsfareren Ludvig Mylius-Erichsen.

Bryghuset er ejet på folkeaktier, og har siden grundlæggelsen i 2007 leveret kvalitetsbryg fra kælderen i Nygade, centralt i den gamle købstad. Væksten har de seneste år primært ligget på fadølssalget til restauranter, caféer, fester og events i lokalområdet. Men med lanceringen på eGastro er der nu udsigt til også at vækste på flaskeølssalget:

“Vi ser meget frem til samarbejdetmed eGastro,” siger Bryghusets formand Ebbe Dahl. “Vores kunder er i dag fordelt over det meste af Vestjylland, hvor vores flaskeøl er at finde i rigtige mange specialbutikker. Men det bli’r spændende, at vores øl også pludselig er tilgængelige for folk i den øvrige del af Danmark. Jeg er ikke i tvivl om, at mange vil værdsætte, og nyde det vestjyske kvalitetsbryg.""